Om meg

Hei, og velkommen! 🙂

Mitt navn er Sindre Flåm og kommer fra Steinkjer. Har studert 3 år på idrettslinje i Steinkjer, toppidrett i fotball. Jeg har spilt fotball siden jeg var liten, men fotballen ble dessverre valgt bort da andre ting i livet ble viktigere.

Jeg fikk øynene tidlig opp for å skape noe eget og syntes det var svært gøy å kunne bygge opp forretninger. Som 16 åring begynte jeg å selge signerte fotballdrakter som jeg fikk skaffet fra utlandet. Dette solgte som ild i tørst gress, og jeg kunne bare peise på, noe som var svært morsomt. Man kunne kjenne en «good feeling» på at man har klart å finne på noe som andre var ute etter å kjøpe.

Både Steinkjer-Avisa og Trønder-Avisa kom hjem til meg og skulle ha intervjuer med en ung 17 åring, som egentlig bare hadde det gøy med å hjelpe andre mennesker til å skaffe de draktene de spurte om.

Budkrig om fotballeffekter – Sindre Flåm

https://www.facebook.com/FlaamMemorabilia/

Senere startet jeg med direktesalg og nettverksbygging. Det er grunnen til at jeg sitter her i dag og studerer HR og Ledelse på Høyskolen Kristiania. Jeg fikk øynene opp for hvor viktig faktisk de menneskelige ressursene våre er, og hvordan fremtiden vil forandre våre arbeidsvaner. Innenfor bransjen direktesalg så jober jeg med forebyggende helse. Er Dedikert til å vokse businessen enda større og hjelpe enda flere mennesker til en bedre fremtid. Sålangt har det blitt bygd opp team Trondheim, stavanger, Bergen, Oslo som jeg rådfører og hjelper.

Sindre